Completați formularul de mai jos iar echipa noastră vă va contacta în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată.

  Termeni si conditii de utilizare website

  1. Acest site, www.evaltransilvania.ro (“Site”) este realizat pentru si operat de Eval Transilvania SRL, cu sediul in Str Petofi Sandor nr 22, parter, Cluj-Napoca.

  2. Utilizarea continutului acestui Site va respecta conditiile de utilizare mentionate in continuare. Prin simpla accesare a acestui Site ati agreat in mod neconditionat aceste conditiile de utilizare.

  3. Eval Transilvania SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau completa oricand termenii si conditiile de utilizare ale acestui Site. Aceste modificari si/sau completari vor intra in vigoare in momentul mentionarii lor in cadrul acestui Site

  4 Eval Transilvania SRL detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest Site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest Site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui Site.

  5. Prin exceptie de la interdictia mentionata anterior, orice utilizator al acestui Site, va putea imprima o singura data continutul oricarei parti a acestui Site, numai pentru uz personal, non-comercial si informativ, fara a putea aduce nici o modificare continutului informatiei astfel copiate.

  6. Eval Transilvania SRL nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest Site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand Eval Transilvania SRL.

  7. Acest Site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul Eval Transilvania SRL. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

  8. Eval Transilvania SRL precum si oricare dintre asociatii, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui Site sau avand orice legatura cu continutul acestui Site.

  9. Orice disputa sau litigiu avand legatura cu accesarea, continutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea romana, atat in sens material cat si in sens procesual, competenta de solutionare a oricaror litigii apartinand in mod exclusiv instantelor din Romania.

  10. Serviciile de evaluare a bunurilor nu fac obiectul returnarii. Conditiile privind anularea contractului de prestari servicii sunt parte integranta a contractului de prestari servicii incheiat intre EvalTransilvania si Client.

  11. Toate facturile electronice fiscale si/sau proforme emise, avand link de plata cu cardul prin serviciul Netopia Payments fac obiectul unui contract de prestari servicii incheiat anterior cu clientul.

  12. Livrarea serviciilor de evaluare a bunurilor se face in termen de minim 5 zile lucratoare de la primirea documentatiei complete si realizarea inspectiei bunurilor. In mod particular, orice termene agreate se regasesc in contractul de servicii incheiat cu clientul.