CALITATE
RAPORT DE EVALUARE LA
CELE MAI INALTE STANDARDE
EFICIENTA
PACHETE DE EVALUARI:
GARANTARE, IMPOZITARE, RAPORTARE
Echipa
Cere oferta
Locatii
SERVICII PROFESIONALE DE EVALUARE
Rapoartele de evaluare sunt realizate in cadrul societatii de catre evaluatori autorizati membri titulari ANEVAR, respectand Standardele de evaluare a bunurilor si Codul Dentologic al Profesiei de Evaluator, adoptate de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizați din Romania-ANEVAR.
Cine suntem

EvalTransilvania este o firma cu experienta semnificativa in domeniul imobiliar, competenta in evaluare pe piata imobiliara, care cunoaste, intelege si poate pune in aplicare in mod corect acele metode si tehnici recunoscute care sunt necesare pentru efectuarea unei evaluari credibile in conformitate cu Standardele Internationale de Evaluare.

Suport ONLINE

Va stam la dispozitie atat online cat si telefonic. Totodata va asteptam si la sediul nostru pentru o intalnire in care putem discuta in amanunt.

Angajament fata de CLIENTI

Flexibilitatea, promptitudinea, dinamica si hotararea sunt doar cateva din caracteristicile care ne fac sa fim printre principalele firme de profil.

Prezenta NATIONALA

Societatea noastra realizeaza servicii de evaluare si expertiza tehnica in toata tara, avand o retea de evaluatori colaboratori in toate marilor orase.

Oferta completa
Serviciile noastre

EVALUARE BUNURI IMOBILE

Proprietatea imobiliara (bunul imobil), care consta in teren, constructii si alte amenajari...

vezi detalii

EVALUARE BUNURI MOBILE

Bunurile mobile sunt bunurile corporale si necorporale caracterizate prin mobilitatea lor...

vezi detalii

EVALUARE INTREPRINDERI

Se evalueaza si capacitatea intreprinderii de a genera profit, fluxuri de disponibilitati la dispozitia proprietarului...

vezi detalii

SERVICII CONEXE EVALUARII

Asiguram o gama larga de servicii conexe evaluarii...

vezi detalii

VERIFICAREA EVALUARII

Verificari profesionale ale unor evaluari deja existente...

vezi detalii
Partener agreat si recomandat!

EvalTransilvania este partener agreat si recomandat de importante banci si institutii financiare care activeaza pe piata din Romania.

Aveti in noi un partener loial, independent, cu o experienta dovedita in peste 25 de ani in cunoasterea realitatilor economiei romanesti si un portofoliu de clienti edificator. Suntem furnizori de solutii flexibili, profesionisti si dinamici.

 
Echipa noastra realizeaza rapoarte de evaluare atat pentru persoane fizice cat si pentru diverse companii
Rapoarte de evaluare
Expertii nostri va pun la dispozitie
Informatiile necesare